Siergrind vloeren

Een siergrind vloer geeft de mogelijkheid om te kiezen uit heel veel kleurmogelijkheden. Een siergrind vloer is ideaal voor bedrijfspanden en uw huis indien u op zoekt bent naar iets unieks en in uw favoriete kleur! Een siergrind vloer bestaat uit kleine korrels van ongeveer 3 mm die een geheel worden door kunsthars en is tevens gemakkelijk aan te brengen, zelfs over een tegelvloer of houten vloer. De vloer kan open of dicht aangebracht worden en is ideaal voor winkels en showrooms.

Neem contact op via het contactformulier, e-mail, telefoon, of social media voor een afspraak.

Voordelen van een siergrind vloer

✅  Slijtvast

✅  Optisch minder gevoelig voor vuil

✅  Ideaal voor showroom/winkel

Prijs siergrind vloer

De prijs voor een siergrind vloer is afhankelijk van het aantal meters, de indeling, de ondergrond en de ruimte.

  Aantal meters:

  Wat kan u van ons verwachten?

  U kiest voor een siergrind vloer bij Pearson Vloersystemen indien u er zeker van wilt zijn dat u voor een goede prijs en vakmanschap gaat. Pearson Vloersystemen maakt gebruik van het beste materiaal op de markt die we voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Door onze jarenlange ervaring met deze producten kunnen wij uw siergrind vloer met zekerheid van slagen aanbrengen.

  Is een siergrind vloer niet waar u naar op zoek bent?
  Pearson Vloersystemen is ook specialist in:

  Neem vooral een kijkje op social media kanalen voor meer inspiratie en recente projecten met siergrind gietvloeren van Pearson Vloersystemen.

  Plan een afspraak via: